Parningen

I onsdags for vi till Sappo för att se om det alls var lönt att fara och para på torsdagen då Ajax inte betett sig som om Dara var i höglöpet. Nåja efter några protester och en kvart uppvaktande så var Dara med på noterna, så då var det bara att fara på torsdagen.

Efter nästan 35 mil i bilen så var vi äntligen framme, och Mikko var verkligen läcker och trevlig och tycke uppstod mellan honom och Dara, men tyvärr ville det sig inte. De prövade hur många gånger som helst, men det blev ingen hängning, Varje gång Mikko var nära så flyttade Dara på rumpan och han släppte henne.

Jag tvivlar på att det blir valpar, men i slutet kastade de båda ner sig på marken och började tvätta sig ordentligt som de brukar göra efter en parning. Det kan ha blivit en väldigt snabb parning,  men det är långt i från säkert. Nåja, det är inte så mycket annat att göra än som alltid vänta och hoppas.

Men jag vill passa på att tacka Elisabet och John Laestander och Marianne Hofman för jättetrevligt bemötande och en supertrevlig kväll 😀
Resan hem gick också bra, fast nog var man ganska trött när man väl var hemma (23:30)

Det går inte alltid som man vill, men sånt är ju livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s