Åska har börjat löpa

Ja, medan jag har varit på skolan i Luleå har min lilla dam behagat börja löpa, nu blir det  nog parning av snart. Hoppas det blir valpar den här gången, jag vill snusa lite på valppälsarna… Nåja, ska jag vara helt ärlig så är det perfekt tid för Åska att ha valpar ”nu”, det är så bra att kunna ha ute dem på våren, speciellt när de börjar bli leveransklara.

Dara och hennes kullsyskon fick vara ute väldigt mycket, och dessutom så fick de mycket socialträning då grannarna gärna kom förbi och klappade dem. Jag hoppas på en lika fin vår som det året Dara föddes.

Jag ska försöka ta mig i kragen och sätta in bilder på hundarna under helgen, problemet är bara att jag vill fota i solljus och det har inte varit mycket av den varan på sistone 😉 Men lite bildbevis på att Dara åtminstone har lite päls skulle inte vara så tokigt eller hur!

Nåja, nu ska jag gå och handla, rasta hundarna och försöka plugga lite till skolan… Kan inte slappa lika mycket den här gången då jag har en salstenta att göra (ja. plus alla andra uppgifter)…

Sen ska jag och käka middag hos mina fina föräldrar ❤ Tur att de alltid ställer upp och tar hand om mina tre jyckar när det verkligen behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s