Illamående

Ja, det där med att se dräktighetssymptom är jag väldigt dålig på, men nu när Åska är i femte veckan så tycker jag att hpn inte velat äta alls någonting. Eftersom valparna blir ganska så stora under den här tiden så händer det ganska ofta att tikar blir illamående och inte vill äta.

Nåja, i morse så har jag i alla fall suttit och handmatat henne för att hon skulle äta något, så hon har nog fått i sig nån deciliter i alla fall…

Jag har varit i valet och kvalet om jag ska ultraljudsundersöka henne, men den här gången tror jag att jag inte gör det. Fast det skulle vara roligt att veta med säkerhet att det blir valpar.

Fast Åska var långt ifrån glad när vi var sist och gjorde ultraljud, rakningen  och den äckliga gelen  samt massor med okända som förde en maskin över magen var ingen höjdare, utan hon låg spänd som en stålfjäder hela tiden.

Nåja, nu är det bara 4 veckor kvar ungefär. Snart ska jag ta fram valplådan och börja kolla igenom vad jag behöver ha hemma när det blir valpning. Jag försöker mäta midjan på henne men tycker det är väldigt svårt eftersom hon har så mycket päls, men nu ska man väl börja märka en ökning av midjemåttet snart,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s