God Jul och Gott Nytt År!

Nu är julen över och det nya året står för dörren, jag hoppas på ett år med glädje och trevliga överraskningar. Att vi alla får vara friska och krya – naturligtvis hoppas jag även på valpar åt mig själv och Åska, men det kan jag inte se riktigt ännu….

I morse fick Åska och Dara springa lösa för första gången efter löpet, gissa om det var uppskattat. Fast ärligt talat så ville de helst bara springa och nosa och sen komma till mig för en godis – de är riktiga tiggare mina tjejer, fast Ajax slår dem med hästlängder om jag ska vara ärlig.

Nu ståndar det nya året och jag hoppas alla tänker på alla skotträdda hundar och bara skjuter raketer och smällare på nyårsnatten, jag förespråkar inte ett totalt förbud mot smällare, men samtidigt vill jag inte vara ute och rasta mina hundar mitt på dagen och komma in i värsta fyrverkeriet med mina jyckar.

Just när jag skriver det kommer jag på att min nyårsbild (här nedan) kanske kan anses som olämplig, just på grund av fyrverkerierna i bakgrunden. Men ärligt talat, så är fyrverkerier så sammanbundet med Nyår i mitt huvud att jag tycker att det ska vara så! Men som sagt, det ska vara med måtta – en natt per år räcker gott och väl i mitt tycke.

gottnyttar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s