Blir nog inga valpar

Helt säker ska jag väl inte säga att jag är, men när Åska fortfarande väger 13.2 kg och är i sjunde veckan kan jag nog påstå mig vara 98% säker på att det inte blir några valpar, jag kommer naturligtvis ha henne under uppsikt här framöver också, samt gå och väga henne hos veterinären, men som sagt – det ska mycket till innan jag tror det blir valpar för Åska.

För tillfället njuter jag och hundarna av de ljusare dagarna, vi har hunnit vara och plumsa i snön idag, Ajax och Åska hörde förmodligen nån råtta under snön och har grävt som galningar. Dara stod mest och funderade över vad de sysslade med. Nåja, som tur var hittade de inga råttor, inte för att jag är rädd för dem men vill inte att de ska käka upp dem.

För tillfället känner jag mig lite trött på snö, det har snöat och snöat och snöat de senaste dagarna och nu tycker jag att det kan bli vår istället, på tal om vår så hoppas jag verkligen att det blir en snabb snösmältning i år, är jobbigt om det drar jättelänge för snön att smälta, hundarna drar in så himla mycket skräp… Nåja, de brukar få torka av i hallen innan de får komma in längre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s