Hundar utlånas!

Tre stycke hundar utlånas tills vägarna, dikena och skogen torkat upp – samtliga trevliga och snälla! En bra möjlighet om man behöver gratis påfyllning till sandlådan eller känner att man har för lite att städa.

Okej, skämt åsido – det här är verkligen inte en trevlig årstid att ha hundar, för tillfället är både jag och jyckarna dyngsura efter att ha varit på prommis i spöregnet… Jag tror jag skulle kunna få ihop en hel sandlåda med all sand jyckarna släpar in och tror jag skulle få 3 stickade tröjor med all päls de släpper – ahh lyckan att ha hund!

Nåja, det är ju tur för dem att de är söta och snälla och kommer och vill bli gosade med och värmer mina fötter när det är kallt (men ska jag vara ärlig så skulle jag faktiskt ha hund även om det vore så här året om, fast då kanske man skulle skaffa sig en utan päls?)

För tillfället sitter jag och funderar på om jag ska ställa nån av hundarna i sommar (förmodligen Åska då) det känns egentligen inte att det är lönt, för jag vet vad hon kommer att få för kritik men samtidigt är det ju roligt att få gå med en jycke på utställning – nåja får fundera vidare på detta…

Är för tillfället även lite besviken att en del planer jag hade för sommaren inte kommer att hända, det är sånt som händer och det blir att ta nya tag nu igen. Snart hägrar Top Dog och ACD, för att inte tala om de mindre trevliga inlämningsuppgifterna och en tenta i matte.

Nåja, nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen och gå och se lite TV tror jag…

Uppdatering och foton på finska nakenhundar kommer att komma så småningom (fast det är inte roligt att fota dem när de är så pälslösa som mina är)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s