I väntans tider

Nu händer det spännande saker här hemma! I måndags åkte vi med Dara till Dokkas för att träffa Chiro och se om tycke uppstod. Först var väl Dara inte jätteförtjust i honom, utan ville ha ganska mycket uppvaktning, men de blev parning av just när vi hade gett upp och var på väg att åka hem.

Chiros ägare Maja och Nina erbjöd ändå att låta Chiro få följa med oss hem så han hängde med till ÖKX med oss. Så nu har Dara blivit parad måndag, tisdag och onsdag. Torsdag var varken hon eller Chiro jättenoga, även om de gjorde ett halvhjärtat försök så blev det ingen parning. Så igår åkte Chiro hem igen.

Jag måste verkligen tacka Maja och Nina och säga vilken underbar hane de har. Man vet ju aldrig hur en hund reagerar när den får byta miljö men Chiro är verkligen en kille med alla fyra tassarna på jorden, jag hann bli löjligt förtjust i honom under tiden han var hos mig. En otroligt cool kille som verkligen är trevlig. Det var verkligen en förmån att få ha honom hemma och se hur han fungerar i vardagen.

Nu tror jag på en kull som har både mammans och pappans härliga mentalitet och dessutom är friska och sunda.

Polararvets Chiro photo PolararvetsChiro7_zps380688de.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s