Nu känns det positivt :)

Idag när jag vägde Dara hade hon gått upp till 18,7 kg – nästan lite för mycket om man beräknar att hon bara är i femte veckan (nu tror jag verkligen att det är valpar i hennes mage, annars måste hon ha ätit som en julgris).

Jag har varit lite si och så med att tro på att det skulle vara valpar om jag ska vara ärlig, visst har jag sett tecken men inte lika tydliga som när Åska väntade valpar.
Dara har haft lite dålig aptit (fast hon har inte ätit jättedåligt, Åska matvägrade i en hel vecka om jag inte gav henne burkmat). Hon har varit lite loj och slö, men det var hon till och med före löpet – kan ha berott på värmen också och så ser man ju det man vill se…

Sen ska man ju kunna se på spenarna och magen, och jag ska erkänna att den här senaste veckan har jag börjat kunna se att magen blivit pyttelite rundare och spenarna är mer svullna!

Nåja, nu är jag till 90% säker på att det är valpar på G, jag ska inte säga 100% för det är jag nog inte förrän valparna kommer 😉 Men som sagt, det ska vara riktigt konstigt om det inte blir valpar den här gången!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s