Hmm… Inga strålande nyheter precis

Igår åkte vi med Dara till Arjeplog för att pröva para henne, men trots många försök så har det inte blivit en ordentlig parning varken igår eller idag. Jag tror tyvärr inte det kommer att bli några valpar i sommar.

Just nu funderar jag på om jag ska ändra mina planer och para Båra i september i år, då blir det leveransklara valpar i januari… Annars kommer jag att söka en annan hane till Dara till nästa löp (som förväntas bli i december)…

Jag uppdaterar när jag bestämt mig om hur jag ska göra, jag kommer dock att avvakta tills jag är helt säker på att det inte blir några valpar då jag inte vill ha mer än en kull valpar i år.

Ni som har hört av sig om valpar får gärna höra av er om uppdateringar samt om ni är intresserade av att stå kvar på intresselistan till antingen denna kull eller kullen som blir på nästa parning.

En ganska tråkig dag blev detta, men det uppvägdes av välkomnandet jag fick av mina andra tre tjejer när jag kom hem. Överlyckliga kan man minst säga att de var. Vimsa har en tendens att hugga tag i min hand i glädjen och flera nafs hann det bli ikväll. Sen skulle allihop prompt hoppa in i bilen och åka hem, men jag övertalade dem att en promenad var mycket bättre.

Här kommer några bilder på mina vilddjur, från ikväll men även från de senaste veckorna.

Dara slappar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s