Valp- och rasintresserade!

Det är ett flertal som har hört av sig om att komma och träffa mig och mina hundar, både ni som är intresserade av en valp från min kommande kull och även ni som enbart är intresserad av rasen. Jag ska vara ärlig och säga att jag har varit uppbokad en hel del och när jag har varit ledig har jag prioriterat andra saker, vilket jag har haft lite dåligt samvete för.

Det är ganska fullt i min kalender även framöver men jag tänkte att kanske vi skulle kunna träffas några timmar lördagen den 30 januari klockan 11:00 vid Storlappbergets skidanläggning i Överkalix om ni är intresserade. Jag ska se om jag kan ragga ihop lite fler lapphundar också, så kan vi sitta och prata om rasen och ni får tillfälle att träffa Dara och Vimsa. Jag vet förhoppningsvis om det gömmer sig några valpar i Daras mage den lördagen också!

Vad tror ni? Finns det intresse för detta? Skriv en rad och meddela om ni är intresserade av att komma, så att jag kan planera in det definitivt! marie.skold@outlook.com eller så skriver ni en kommentar här under 🙂

Lite mer information: Blir det kallare än -20C så skjuter vi upp träffen. Möjlighet att grilla finns om ni vill ta med er fika eller korv.

http://www.swedishlapland.se/se/Resmal/Overkalix/Gora/Skidor-och-skridskor/Storlappberget/

1 tanke på “Valp- och rasintresserade!

  1. Så roligt att det visas intresse. 😀 Har haft de som hört av sig till mig och vill ha valp efter Brimer eller vill veta mer om dig. Så roligt! 😀 Känns som Brimer gör lite reklam. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s