7 veckor

Nu är det en vecka tills valparna börjar åka. Erebos kommer att hamna i Skåne och Eris hos min bror och hans familj, men det är fortfarande de jag är helt säkra på annars är det otroligt svårt att välja valp ska jag erkänna, men jag har börjat rada upp för och nackdelar så vi får väl se.

Nu är de avmaskade för sista gången hos mig, vikten gick relativt smärtfritt att få fram den här gången då jag köpt in en ny hundvåg (det är annat än att stoppa valparna i en stor hink och sätta dem på hushållsvågen, vilket funkar men är mer än frustrerande).

I förrgår var valparna på sin första biltur vilket gick bra, vi åkte ut till ängarna där de fick springa av sig (de lyckades slå dövörat till och föredrog att busa eller äta renbajs eller gräs istället för att komma, men till slut fick vi med hela högen hem i alla fall)

Idag har valparna fått följa med mig till jobbet, där samtliga barn i klassen (och några barn från andra klasser) varit fram och klappat och hälsat, fast jag vet inte om det var de andra fröknarna som blev mer begeistrade än barnen!

Vikten igår
Erebos: 4100g
Eris: 4400g
Echion: 3850g
Eros: 4550g
Eurus: 3800g

Erebos
Eris
Echion
Eros
Eurus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s